cv

> Ik zag het licht op 30 mei 1978 te Dendermonde.

> Volgde les aan de stedelijke muziekacademie van Dendermonde van 1986 tot 1993.

> Tussen 1998 en 2004 was ik vooral actief als zanger/gitarist/fluitist van de folkgroep Sjoekroedt.

> De eerste musicalervaring kwam er in 2003 met de rol van Jesus in Jesus Christ Superstar in het Heilige-Maagdcollege te Dendermonde. Daarna volgde er even (beroepsmatig) een muzikale stilte.

> In augustus 2006 werd de draad opnieuw opgepikt door als solist (samen met o.a. Marc Meersman en Ludwig Van Gijseghem) te zingen tijdens de eerste editie van Affligem Classics (productie van het Faluintjestheater).

> In 2007 en 2008 zong ik op het Voices festival te Hoegaarden samen met o.a. Jelle Cleymans, Sandra Kim, Daisy Thijs, Marc Meersman, …

> In oktober 2007 zong ik de rol van Simon Zealotes in Jesus Christ Superstar (productie van het Faluintjestheater in De Werf in Aalst) in een regie van Bruno Van Heystraeten.

> Sinds september 2006 volg ik zangles bij Diane Verdoodt in de muziekacademie van Lebbeke.

> In mei 2008 was ik te zien op VT4 als finalist in het programma “Can You Duet”.

> In augustus 2008 stond ik opnieuw (naast o.a. Ann van den Broeck) op het podium van Affligem Classics.

> Maart 2010: musicalnummers samen met Harmonie Lebbeke en Incar dansspektakel.

> oktober 2011: “Dancing Dreams”. Pop – en musicalprogramma met koor en live orkest o.l.v. Pietro Ramman (samen met o.a. Liv Van Aelst en Sebastien De Smedt)

> Augustus 2012: “Nu of Nooit”. Nederlandstalig programma met koor en live orkest o.l.v. Pietro Ramman (samen met Marijn Devalck, Deborah De Ridder, Marc Meersman en Tyana Storm)

> Lid van de groep “Passepartoe“: muzikale animatie, passend voor elke gelegenheid, over het hele land verspreid! www.passepartoe.be

> Met de folkgroep “Roots” bracht ik in maart 2011 een eerste promo – CD uit (“Back to Barley”) en in januari 2014 een eerste album: “Point Blue” (geproduced door Erwin Libbrecht bij Wild Boar Music) info op www.roots-music.be

> Februari 2014: Theaterstuk “The Broken Circle Breakdown” voor theater Barbara in Aalst

> Augustus 2014: Falthé goes Eurovision. Songs uit de geschiedenis van het eurovisiesongfestival met koor en live orkest o.l.v. Pietro Ramman. Samen met Sandra Kim, Xandee, Marc Meersman, …)

> Opname voor cd-project “The Harvest” voor Daithi Rua met Roots