Projecten

Roots

8-koppige folkband van muzikanten met een verschillende muzikale roots (folk, jazz, klassiek). De poort naar de folk voor het brede publiek. Muzikale thuisbasis voor Jan. Eigen nummers vinden hier hun plaats op de albums “Point Blue” en “Rewind”. Klik op de site voor een eerste impressie en verken ook concepten als “Roots academy” en “Roots acoustic”.

Link naar Roots website

MissT

Zomer 2017 werden we geselecteerd om te spelen op het Ferrara-busker-Festival in Ferrara (Italië). Het werd de internationale start van ons MissT-avontuur.
Met dit vijftal brengen we folksongs uit de vier windstreken en in verschillende talen. Vaak halen we ietwat vergeten liedjes uit de mist, vijfstemmig en a capella. Onze klankkleur kan je het best vergelijken met een goede fles brut nature, prikkelend, eerlijk, naturel.
De Misstige klanken vloeien het best naar binnen in een kleine ruimte of een plekje met een eerlijke akoestiek.

MissT.EU

XXL2MUSIC

The XXl one staat garant voor originele steltenloopacts. Jan en Brecht voegen er de juiste muziekjes aan toe en creëren een wandelend mini - orkestje. Muzikale animatie op hoog niveau. 😉
Link naar XXL2MUSIC website

Jan solo

Heeft u een gezellige gelegenheid en een decor waarin een straatartiest past? Of een winterse avond in de living met een klein publiek. In singer-songwriter – stijl zet Jan de juiste toon met een concertje van ongeveer een uur. Gitaar en stem en een kampvuur…

Vieringen

Een romantische huwelijksviering, een serene en stijlvolle uitvaart. In de kerk of op een andere locatie? 

We gaan even aan tafel zitten en bekijken samen wat er mogelijk is. Ik bekijk welke evt. extra muzikanten er nodig en beschikbaar zijn op uw gelegenheid en voor de rest hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Alles wordt netjes verder voor u geregeld, zoals we dat al 20 jaar gewoon zijn.